Mijn favorieten

Over John

Mijn naam is john van Leeuwen,  Makelaardij is mijn manier van leven,  Mijn passie!

 

Mijn prille stapjes in de makelaardij “ik weet nog goed van één van mijn eerste aankopen of verkopen. Ik mocht zo gezegd de goedkopere appartementen doen en daarna heel veel overleggen op kantoor, vaak ging er nog even een ervaren makelaar met mij mee om nog een keer te kijken. Trots vertelde ik het ’s-avonds of in het weekend aan mijn vrienden "ik had een mooi portiekappartement aangekocht” 
 

Anno 2019 ben ik net gestart met Welkom Wonen Makelaars mijn eigen makelaarskantoor, geen moment spijt van gehad. Ik geniet van elke dag, soms een beetje meer, soms een beetje minder.

 

Ik beschik over een ruime ervaring, broodnodige kennis, een goed relatienetwerk en een steady proven trackrecord. De afgelopen 20 jaar heb ik mijzelf goed kunnen ontwikkelen bij gerenommeerde Haagse kantoren.


Geen aankoop of verkoop is hetzelfde en Iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal. Bij mij staat uw beleving centraal, uw wensen voor uw droomhuis of vertrekpunt van verkoop van uw geliefde woning. Vaak komen bij het slagen en afronden de nodige emoties vrij. Dit is duidelijk geen dagelijkse onderneming.

 

In een persoonlijk kennismakingsgesprek praat ik graag verder met u.

Leg ik mijn verkoopplan aan u voor of mijn aankoopplan, geheel vrijblijvend! Vertel ik u vrijuit over mijn ideeen en gedachten. Gaan we samen op zoek naar het beste traject, naar het beste resultaat.

 

Graag nodig ik u uit voor een gratis gesprek, bij u thuis of bij mij op kantoor.

Belt u mij of appt u mij, dan kunnen we direct een afspraak maken, of neem ik snel contact met u op


mijn nummer: 0618 22 6368

Een hele fijne dag,

 

John van Leeuwen

Welkom Wonen Makelaars


 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring