Mijn favorieten

Open Huis Hulp


Veel woningen die nieuw te koop aangeboden worden starten eerst met een open huis. Dat betekent dat veel woningen door u kunnen worden bekeken op een door de verkoper vooraf bepaald tijdstip. Soms in de vroege avond, soms op zaterdag.

Een spannend moment want: wat... als je nou net 's-avonds of op zaterdag de woning gezien hebt die eigenlijk wel vodoet aan het grootste deel van je wensen. Wat als... je langzaam aan toch het gevoel krijgt dat dit wel eens je droomwoning zou kunnen zijn. Wat als ... je ineens wil gaan bieden, er waren namelijk nog meer mensen, is de woning straks nog steeds beschikbaar?  zal ik maar direct de vraagprijs bieden?  of ... beter meteen wat meer. Of je wilt gewoon meer weten alvorens te besluiten.


Voor iedereen die het even niet weet, voor iedereen die zich afvraagt wat is nu handig om te doen! Voor iedereen die het goed wil doen, voor iedereen die rustig zijn of haar mogelijkheden wil overwegen, voor iedereen die een professioneel klankbord zoekt.


Voor iedereen: ben ik telefonisch bereikbaar, Ik denk graag mee!

0618 22 6368

Voor Advies... overleg en meedenken... geheel vrijblijvend!

van 's-morgens 8.30 tot 20.00 uur 's-avonds


Bel mij gerust! --- App mij! --- Geneer je niet! --- Ik help je graag!

Want een woning kopen dat doe je niet...even zomaar!
 

Succesvol aankopen, verstandig aankopen, bel Welkom Wonen Makelaars!


John van Leeuwen

0618 22 6368


Welkom Wonen Makelaars, You're Very Welkom!

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring