Mijn favorieten

AANKOOP


Succesvol aankopen met Welkom Wonen Makelaars!
In deze markt is het echt niet makkelijk om een woning te vinden, laat staan aan te kopen, Bent u op zoek naar uw droomwoning, bent u op zoek naar een professioneel klankbord en ondersteuning.

Bel mij, app mij en maak een afspraak! 

"
Voor een volledige begeleiding of voor onmiddelijk daadkrachtig optreden omdat de woning die u net bekeken heeft ineens uw gewilde droomwoning blijkt te zijn"

kopen met welkom wonen: Op basis van no cure no pay!


De kennismaking

Meestal beginnen we met een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. U vertelt over al uw wensen voor uw  nieuwe woning. Wij vertellen u wat wij als aankoopmakelaar voor u doen. Dit gesprek is geheel vrijblijvend, onze investering en onze interesse in U. Hoe kunnen we u helpen?

 

Afspraken

Al onze afspraken worden vastgelegd in een schriftelijke overeenstemming van dienstverlening. Mocht u enig moment niet meer door willen gaan met het zoeken of kopen van een woning dan kunt u onze samenwerking op ieder gewenst moment stop zetten. In overeenstemming gaan we direct op zoek naar uw droomwoning, vinden we de woning die bij uw wensen past, dan maken we zo snel mogelijk een afspraak om samen de woning te bezichtigen. Het is ons doel om bij iedere bezichtiging aanwezig te zijn, soms vindt een kandidaat koper dat juist niet prettig, ook goed... daar houden we rekening mee.

 

Het bemachtigen

Wij zijn van mening dat u een huis moet kopen voornamelijk gebaseerd op uw gevoel. Daarna volgt de zakelijke kant van de aankoop. Van belang is goed onderzoek naar juridische belemmeringen, bouwkundige staat van de woning en de prijsstelling. Uw aankoopmakelaar “ Welkom Wonen Makelaars” onderzoekt in deze fase, het kadaster, bestemmingsplan, erfdienstbaarheid, bouwkundige staat, onderhoud, vereniging van eigenaren, locatie en aankoopprijs. Wij leveren u een compleet advies waarna u gefundeerd kunt besluiten en met een goed gevoel tot aankoop over kunt gaan.
 

Aankopen en onderhandelen 

Het aanvalsplan van onderhandeling en doelstellingen worden vooraf met u besproken: Wij zullen nooit zomaar de vraagprijs bieden !!! De onderhandeling wordt door ons uitgevoerd en u wordt continu op de hoogte gehouden ook ’s-Avonds. Gemaakte afspraken en de overeengekomen koopsom worden opgenomen in de koopovereenkomst samen met de ontbindende voorwaarde(n) en het verkrijgen van een passende financiering.
 

Het contract

Alle vooraf gemaakte afspraken met verkoper worden vastgelegd in de koopovereenkomst. De koopprijs, datum van levering van de woning, de notaris te kiezen door koper, bankgarantie, 3 dagen bedenktermijn, ontbindende voorwaarde van financiering, aanvullende voorwaarde(n), en de mogelijke termijn voor een bouwkundig onderzoek uit te voeren door een professional. Wij controleren grondig de vastlegging van alle afspraken en nemen die met u door voordat u de koopakte ondertekent.
 

De grote dag!

Op de dag van de overdracht inspecteren uw vaste aankoopmakelaar, verkoper en u als koper de woning voor een laatste keer, gekeken wordt of de woning geleverd wordt zoals getoond en zoals de afspraken tussen u en verkoper gemaakt zijn. De meterstanden van energie worden opgenomen. Na de inspectie gaan we samen naar de notaris voor ondertekening van de leveringsakte. Deze akte wordt ingeschreven in het kadaster. De leveringsakte en nota van afrekening zijn vooraf al door ons gecontroleerd.
Na het tekenen van de leveringsakte bij de notaris ontvangt u de sleutels van uw nieuwe woning!

U heeft succesvol aangekocht, een fijn welkom thuis!
 

Welkom Wonen makelaars; Binnenkort toch ook uw makelaar!
Voor aankopen en verkopen van uw woning
John@welkomwonenmakelaars
Bel of app ons voor een vriendelijk kennismakingsgesprek
0618 22 6368

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring